Asuntomessuilla Kokkolassa jo 50.000 kävijää tänään 27.7.2011

Asuntomessuilla Kokkolassa on käynyt jo yli 50 000 messuvierasta. 50 000 kävijän määrä ylittyi heti keskiviikkona 27.7. porttien avauduttua. Messuporteista astelivat tasaluvulla porvoolaiset Kati Immonen ja Marko Turunen sekä yksivuotias Lumi. Perhe kukitettiin messuluetteloiden, pääsylippujen sekä ruoka- ja juomakuponkien kera.

– Asuntomessuilla käyminen on ainut säännöllinen harrastus, mikä minulla on. Messuilla on kiva käydä joka vuosi katsomassa mitä uutta alalla on. Tämä onkin jo 15. kerta messuilla, kertoo rakennusalan koulutuksen omaava Turunen.

Siinä missä Turunen on kokenut

messukävijä, Kati Immoselle asuntomessuvierailu on ensimmäinen.

– Tämä on viimeinen viikko äitiyslomaani, joten olemme pienellä automatkalla Kokkolan seudulla. Odotukset ovat korkealla, nyt näkee oikeasti kaikkia niitä ihanuuksia, joita sisustuslehdistä on tullut katseltua, Immonen tunnelmoi.

Immosen ja Turusen perheellä on ajatuksena hakea Asuntomessuilta ideoita sisustukseen ja hyödyntää ideoita omassa asunnossa syksyn tullen.

50000kukitus270711-41

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.