Asuntomessut 2011 Kokkolassa on käynnissä

Asuntomessut Kokkolassa 2011 on käynnissä (www.asuntomessut.fi).  Järjestelyt ovat sujuneet kaikilta osin suunnitelmien mukaan.  Asuntomessut Kokkolassa 15.7.2011 avasi valtionvarainministeri Jutta Urpilainen. Avajaisia sekä allekirjoittaneen isännöimää lounastilaisuutta kunnioittivat lisäksi läsnäolollaan eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma, Viron talousministeri Juhan Parts. Tänä aamuna 24.7.2011 yhdeksän messupäivän jälkeen maksaneita kävijöitä on kertynyt yhteensä 36.746 henkeä, mikä on lähes sama kuin Vaasan Asuntomessujen 2008 vastaava.

asuntomessujen-avajaiset-kokkola-3-1

Vasemmalta kauppaneuvos Kivinen, ministeri Urpilainen, allekirjoittanut ja kaupunginjohtaja Isotalus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.