ASUNTOMESSUT 2010 AVATTU

ASUNTOMESSUJEN AVAJAISET ONNISTUIVAT

 

Avajaistapahtumassa testataan ’messukoneen’, kuten liikenteenohjauksen, pysäköinnin, maksujärjestelmien jne toimivuus tositoimissa.

Pääosa messuvieraita palvelevasta henkilökunnasta on ensimmäistä kertaa suurtapahtumassa järjestelyvastuussa ja oli ilo nähdä kuinka hyvin he ’tulikokeesta’ selvisivät. Suurkiitos kaikille vapaaehtoisille, toivottavasti myös messuvieraat osaavat heidän panostaa arvostaa.

Messujen avajaispuheessaan asuntoministeri Jan Vapaavuori vahvisti kantansa, että verovähennysoikeus tulisi säilyttää. Tämä on luonnollisesti meille jo asuntonsa ostaneille asuntovelallisille miellyttävä uutinen. Ministeri tosin muistutti myös ylivelkaantumisen sekä korkotason nousun riskeistä.

Valtakunnallisen asuntotuotannon osalta talouden elpyessä Vapaavuoren arvion mukaan asuntotuotanto on nousemassa talouskriisiä edeltäneelle noin 30 000 asunnon vuositasolle jo tänä vuonna.

Ministeri Vapaavuori jatkaa ’Ensi vuoden näkymät ovat myös hyvät matalan korkotason, talouskasvun elpymisen ja vahvan omistusasuntokysynnän takia. Näin ollen perusteltua tarvetta asuntorakentamisen elvytyksen jatkamiselle ei ensi vuoden osalta ole’.

Toivottavasti rakennusalan työllisyys saadaan pysymään hyvällä tasolla valtion elvytystoimen lakatessa.

Messujen avajaispäivänä vieraita oli yhteensä 5.562, mikä on erinomainen lukema ja tuhat enemmän kuin vuosi sitten Valkeakoskella.

Eiliseen maanantaihin 20.7. mennessä maksaneita vieraita oli käynyt 23.770

Messutomistossa-2010

Messukiiressä saa käyttää luovuuttaan. Tässä kestävän kehityksen mukainen ’kierrätettävä’ työpöytä; jalat muuttolaatikoistamme ja taso sateenvarjokoteloista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.