Asuntomessut Tampereella ovat käynnistyneet

Asuntomessut Tampereella 2012 on käynnissä (www.asuntomessut.fi).  Järjestelyt ovat sujuneet kaikilta osin suunnitelmien mukaan.  Asuntomessut Tampereella avasi perjantaina 13.7.2012 opetusministeri ministeri Jukka Gustafsson. Avajaisia sekä allekirjoittaneen isännöimää lounastilaisuutta kunnioittivat lisäksi läsnäolollaan eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma sekä Yhdysvaltain suurlähettiläs Bruce Oreck. Tänä aamuna 20.7.2011 seitsemän messupäivän jälkeen maksaneita kävijöitä on kertynyt yhteensä 32.269 henkeä, mikä ylittää viimevuoden vastaavan ajankohdan kävijämäärän Kokkolassa. Asuntomessut jatkuvat elokuun 12 päivään saakka. Lisätietoja asuntomessuista; www.asuntomessut.fi

Avajaiskuva

Ministeri Jukka Gustafsson valmistautuu avaamaan Asuntomessut Tampereella 2012. Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma kuvassa selin kameraan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.