Asuntomessut 2011 ovat päättyneet. Asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru sekä valtiovarainministeri Jutta Urpilainen asuntomessuilla Kokkolassa su 14.8.2011

Peräti kaksi ministeriä kunnioitti läsnäolollaan asuntomessujen 2011 viimeistä päivää.

Asuntomessut Kokkolassa -tapahtuman päätöspäivänä, sunnuntaina 14. elokuuta, messuilla vieraili valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) sekä asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru (sd.). Kokkolalaiselle Urpilaiselle asuntomessualue on jo tuttu paikka, hän avasi messut kuukausi sitten. Kiuru saapui päätöspäivänä ensivierailulleen Asuntomessuille.

Asunto- ja viestintäministeri Kiuru kiitteli asuntomessualuetta vuolaasti.

– Alue vaikuttaa aivan mahtavalta. Asemakaava on mielenkiintoinen ja rakennukset energiatehokkaita. Suunnittelussa on otettu huomioon tuuliolosuhteet ja rantarakentaminen. Kokkolassa nähdään asumisen tulevaisuuden ratkaisuja.

Kiuru kiitteli myös messualueella esiteltyjen ratkaisujen monipuolisuutta ja kiinnitti huomiota sukupolvien yhteisasumiseen.

– Messuilla on useita kohteita, joissa kolme sukupolvea asuu sulassa sovussa samassa pihapiirissä. Se on hieno asia ja varmasti tulevaisuudessa monilla on tarpeita tämäntyyppisiin ratkaisuihin.

Asuntomessut keräsi yhteensä 127.546 maksanutta kävijää.

Urpilainen-ja-Kiuru-14-8-2011-Asuntomessuilla

Tj Pasi Heiskanen, ministerit Jutta Urpilainen ja Krista Kiuru Asuntomessuilla 14.8.2011

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.