Puheenjohta Urpilainen ja messujen 50.000 vieras

Tänään 25.7.2010 olen yksin Asuntomessujen messujohdon edustaja. Niinpä päivä alkoi varhaisella tarkastuskierroksella messualueen kaikissa kohteissa. Kohtuullisen hyvässä kunnossa kaikki paikat olivat. Vierainamme tänään olivat mm. kansanedustaja, SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen, puoluesihteeri Mikael Junger, kirjailija Lasse Lehtinen sekä edustava joukko SDP:n muuta johtoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SDP:n johtoa messuvieraanamme 25.7.2010

Tapaamisen jälkeen oli ilo rientää messuportille vastaanottamaan viidettäkymmenettä tuhatta messuvierasta. Vieraamme Marita Järvelä ja Juha Rautio olivat saapuneet Raahesta saakka messutapahtumaan. Molemmat vieraamme olivat vierailleet myös vuoden 1980 asuntomessuilla Kuopiossa, joten messu-uskollisuus tuli näin palkittua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asuntomessujen 50.000 kävijää palkitsemassa myös proj.päällikkö Mervi Heiskanen

Asuntomessuilla tänään 4.768 maksanutta kävijää, eli yhteensä 50.713 !!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.